Rajković u ponedeljak potpisuje... za Zvezdu!

Izvor: Mondo, 27.Jun.2015, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajković u ponedeljak potpisuje... za Zvezdu!

Glasine da je višestruki prvak Evrope i Italije kontaktirao Crvenu zvezdu za golmana Predraga Rajkovića opovrgao Zvezdan Terzić, otkrivši da će mladi čuvar mreže u ponedeljak potpisati novi ugovor sa sadašnjim klubom.

Predrag Rajković je posle Mundijalita veoma tražen.

Prvi golman sveta za igrače do 20 godina nalazi se na listi želja mnogih evropskih velikana, ali ne i Milana. Barem ne zvanično!

Informacija da su "rosoneri" poslali Crvenoj zvezdi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ponudu za talentovanog golmana demantovana je od strane generalnog direktora crevno-belih Zvezdana Terzića.

"Nismo dobili ponudu Milana", odgvorio je Terzić, a potom direktno najavio nove potpise na stadionu "Rajko Mitić": "Rajković će u ponedeljak potpisati novi trogodišnji ugovor".

Crvena zvezda je do sada u letnjem prelaznom roku dovela Zorana Rendulića iz Čukaričkog i Idana Vereda iz Makabi Haife.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.