Rajković: Zatečen i presrećan!

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Avg.2013, 01:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajković: Zatečen i presrećan!

Crvena zvezda je dovela najtalentovanijeg golmana Evrope!
Predrag Rajković, zlatni omladinac sa nedavno završene kontinentalne smotre u Litvaniji, sutra će potpisati na Marakani višegodišnji ugovor i postati konkurent Bobanu Bajkoviću za mesto između stativa.
Mlađani čuvar mreže, koji je postati punoletan poslednjeg dana oktobra, primao je juče u Jagodini čestitke za prelazak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u najtrofejniji srpski klub i polako počeo da pakuje kofere. U gradu na Belici proveo je pet godina, gde je došao iz matičnog Hajduk Veljka.
- Presrećan sam što stižem u veliki klub. Sve se brzo izdešavalo, nisam se nadao da ću u ovom prelaznom roku da pređem u Zvezdu – istakao je Predrag Rajković.
Preksinoć je branio poslednji put za Jagodinu i održao mirnom mrežu protiv Donjeg Srema. Mislio je da je to samo jedna u nizu utakmica za Ćurane…
- Saopštili su mi ljudi iz kluba posle utakmice da se selim u Crvenu zvezdu. Bio sam zatečen.
Klubovi su imali postignut dogovor, čekala se još samo saglasnost mladog golmana.
- Brzo sam rekao – „da“. Ma, od uzbuđenja nisam znao ni koliko je sati i koji je dan… – dečački iskreno je rekao Rajković.
Prvi golman Crvene zvezde je Boban Bajković, ne očekuje se da Rajković odmah prigrabi „jedinicu“ na Marakani.
- Cenim Bajkovića, odličan je golman. Tu je već desetak godina, vole ga navijači s razlogom. Dolazim, pre svega, da radim i logično e da se nadam da ću se izboriti kroz treninge za mesto u prvih 11.
Pogledaj vesti o: Litvanija,   Jagodina

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.