Rajevac: Da raščistimo, nisam kandidat za trenera Zvezde

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Jun.2013, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajevac: Da raščistimo, nisam kandidat za trenera Zvezde

Milovan Rajevac je rekao da nije kandidat za šefa stručnog štaba Crvene zvezde i da želi da pronađe angažman na duže staze.
Nisam imao nikakve konkretne razgovore sa ljudima iz Crvene zvezde i da raščistimo tu dilemu – nisam kandidat za trenera crveno-belih. Želim da ponovo preuzmem neku nacionalnu reprezentaciju i da je opet vodim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << na svetskom prvenstvu – izjavio je Rajevac na Zlatiboru.
On smatra da je dostigao određeni nivo u prethodnom periodu, istakavši da sada „želi da ide još više”.
Rajevac je ocenio da Crvenu zvezdu u ovom trenutku mogu da „izvuku” samo kvalitetan trener i dobri rezultati:
Malo je stručnjaka koji to umeju i oni zato mnogo i koštaju. Srpski fudbal je pao, na većini mesta nas više ni neće. Moramo da se borimo.Ipak, sada već ne radim godinu i po dana, pomalo počinje da me hvata nervoza. Mislim da mi je potreban angažman na duže staze.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Rajevac: Nisam kandidat za trenera Crvene zvezde

Izvor: NaDlanu.com, 22.Jun.2013, 12:05

Poznati srpski fudbalski trener Milovan Rajevac rekao je večeras da nije kandidat za šefa stručnog štaba Crvene zvezde i da želi da pronađe angažman na duže staze..."Nisam imao nikakve konkretne razgovore sa ljudima iz Crvene zvezde i da raščistimo tu dilemu - nisam kandidat za trenera crveno-belih....

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.