Raduljica ostaje u klubu ZBOG TEODOSIĆA?! Oglasio se čelnik Crvene zvezde, odluka je NA JEDNOM ČOVEKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 17:21

Raduljica ostaje u klubu ZBOG TEODOSIĆA?! Oglasio se čelnik Crvene zvezde, odluka je NA JEDNOM ČOVEKU

Još je nepoznata sudbina srpskog centra.

Nekadašnji srpski reprezentativac Miroslav Raduljica bio je poslednje pojačanje Crvene zvezde prethodnog leta. Ipak, nije opravdao očekivanja kluba.

Ubzo je po dolasku Duška Ivanovića na klupu crveno-belih potpuno skrajnut iz tima.

Raduljica i dalje ima važeći ugovor sa Zvezdom, pa predstavlja veliku nepoznanicu njegova budućnost. O njoj je govorio sportski direktor kluba Milan Dozet kada je gostovao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u podkastu "Miljanov korner".

- Raduljica ima važeći ugovor sa Crvenom zvezdom. Da budem iskren, na Dušku Ivanoviću je odluka - rekao je Dozet, a na konstataciju da su se mnogi šalili da će da proigra s dolaskom Miloša Teodosića, dodao je:

- Igrali su stvarno dobro u reprezentaciji. Odluka je na Dušku još uvek. On ima važeći ugovor sa Zvezdom, videćemo šta će tu da bude - ostao je nedorečen čelnik Zvezde.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Sofija Kalceti, devojka Kun Aguera
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.