Izvor: MozzartSport.com, 07.Jan.2021, 22:51

Radonjić zabrinut zbog Voldena: Nadam se da povreda nije ozbiljna...

"Pozitivno je to što imam utisak da možemo da budemo dobri u narednom periodu ako budemo dobro radili i imali sve igrače na raspolaganju", kaže trener Crvene zvezde

Kofu ledene vode polio je Lorenzo Braun na igrače i nekoliko stotina pristalica Crvene zvezde košem uz zvuk sirene za pobedu Fenerbahče... Podsetio je američki plej na trojku za pobedu nad Valensijom u dresu crveno-belih prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sezone, samo što je sada trijumf doneo posle prodora ka koš i izbačaja iz punog trka, a pogodak je znao da proslavi s mnogo energije...

Ostaje žal za Crvenu zvezdu pošto je i desetkovana, bez Džordana Lojda, Lengstona Hola i Marka Simonovića imala Fenerbahče sateran u ćošak i pobedu na tacni. Ali, presudilo je veće iskustvo gostujućeg sastava... Na sve to Zvezdu je presekao detalj sa polovine poslednje četvrtine, kada se povredio Kori Volden.

"Nadam se da nije ništa ozbiljno sa Korijem, koji se bi nam mnogo značio u završnici. Nadam se da ćemo uskoro imali sve igrače na terenu. Pozitivno je to što imam utisak da možemo da budemo dobri u narednom periodu ako budemo dobro radili i imali sve igrače na raspolaganju", izjavio je Dejan Radonjić.

O samoj utakmici nije želeo mnogo...

"Teška utakmica, čestitam Feneru na pobedi. Dobili su posle šuta uz zvuk sirene, mi smo dali svoj maksimum, igrali s mnogo energije. Pravili smo neke greške, ali bilo je i mnogo dobrih stvari. Nastavljamo s daljim radom i nadamo se boljim rezultatima. Mi smo se borili, imali smo težak raspored u skračenoj rotaciji, Fenerbahče se značajno pojačao u poslednje vreme".

Tribine nisu bile pune, ali je Zvezda i pored strogih mera prevencije širenja virusa korona imala podršku nekoliko stotina navijača što se čulo na televizijskom snimku, a i videlo po fotografijama sa agencija i na društvenim mrežama (više OVDE)...

"Svima je jasno da uz tu podršku bismo dali još to malo što je potrebno da uzmemo pobedimo. Zahvalio bih se i publici koja je bila na tribinama".

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.