Radonjić veoma zabrinut: Neće me iznenaditi ako budemo gubili i u narednim utakmicama

Izvor: Telegraf.rs, 04.Feb.2017, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić veoma zabrinut: Neće me iznenaditi ako budemo gubili i u narednim utakmicama

Za trenera Crvene zvezde Dejana Radonjića poraz od Anadolu Efesa, prvi za crveno-bele još od 20. decembra ili posle sedam vezanih pobeda, nije ono najgore što je snašlo njegovom tim.

Crnogorski stručnjak mnogo jaču glavobolju ima zbog potrošenosti igrača i povreda kao posledica iscrpljjućeg rasporeda.

Rehabilitacija i konsolidacija ekipe je sada ono što je najpotrebnije igračima, tvrdi Radonjić. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

- U ovom trenutku najvažnije da se konsolidujemo. Prisutan je izuzetan umor kod igrača tokom svih ovih utakmica i putovanja, i kao što rekoh već, mi umesto treninga imamo rehabilitaciju. U takvim oklonostima je najvažnije da budemo zrdravi i kompletni. Odlična igra Efesa i mislim da uopšte neće biti neočekivano da bude još poraza u narednim utakmicama, za mene to neće biti iznenađenje - rekao je Zvezdin trener koji se zahvalio navijačima na "fantastičnoj podršci svih 40 minuta i posle meča".

Novinari su Radonjića pitali da li je normalno da posle serije pobede naiđe period krize.

-Teze i analize su jedno, ali kada ja odem na trening i uđem kod fizioterapeuta, to je nešto drugo. Zabrinjava me situacija. Nadam se da ćemo što pre biti kompletni, a to neće biti ni sutra, a ni prekosutra... Nadam se da će mo što pre da izdržimo udare. U ABA ligi već imamo zalihu koja nam omogućava da sve iznesemo kako treba. Što se tiče Evrolige, verujem da ćemo uspeti da ostvarimo ono što nam je cilj.

O samoj utakmici...

- Rekao bih da Efes ima jako dobar tim, kvalitetan, puno je tu talenta i mogućnosti da se urade različite stvari na planu taktike. Bili su bolji u Istanbulu i opet to ponovili večeras. Bio je ovo meč u kojem smo na startu imali određenu reziltatsku kontrolu, do sredine druge četvrtine kada su oni kontrama i šutem napravili razliku koju su povećali na startu treće, i onda je bilo jako teško da stižemo to. Iscrpeli smo se, mada smo došli u situaciju da ih stignemo na 56:50. Ali oni su brzo odgovorili na to i imali kontrolu do kraja. U okolnostima koje su bile za nas vrlo teške (umor, povrede), osećao sam da je bilo samo pitanje vremena kada će Efes da uzme utakmicu u svoje ruke.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.