Radonjić samokritičan posle ispuštene prednosti protiv Mega Leksa

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jan.2017, 07:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić samokritičan posle ispuštene prednosti protiv Mega Leksa

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić smatra da je meč sa Mega Leksom u 17. kolu ABA lige delimično ispunio očekivanja.

Mega je pala posle produžetka sa 81:69, pošto je Zvezda ispustila dvocifrenu prednost.

- Rekao sam da očekujem interesantnu utakmicu i tako je bilo. Meč nismo otvorili u ritmu koji nas krasi u poslednje vreme, ali smo u drugoj četvrtini, dobrom igrom, došli do prednosti. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << U nastavku smo imali oscilacije, ušli u produžetak i na kraju, što je najbitnije, došli do pobede - rekao je Radonjić, a Luka Mitrović se setio prethodnih duela.

- Već tradicionalno u Sremskoj Mitrovici igramo neizvesne mečeve. Tako je bilo i ovoga puta. Utakmica nije bila baš lepa za gledanje. Ali, odradili smo ono zbog čega smo došli i dobili utakmicu. Možda smo se produžetkom nepotrebno istrošili, ali došli smo do bodova i okrećemo se sledećim mečevima. Megi želim mnogo sreće u nastavku takmičenja.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.