Radonjić predstavljen: Zvezda porodica, ali to je iza

Izvor: N1 televizija, 31.Avg.2018, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić predstavljen: Zvezda porodica, ali to je iza

Bivši fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić predstavljen je u Marselju. U obraćanju novinarima rekao je da je lako doneo odluku da pređe u francuski klub.

"Veoma sam srećan što sam potpisao za najbolji francuski klub. Bilo mi je teško da odem iz Crvene zvezde zato što je ona za mene poput porodice. Ali, kada sam čuo da se Marselj interesuje nisam oklevao ni sekundu", izjavio je krilni napadač, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << koji je zadužio dres sa brojem 7.

Transfer je vredan 12 miliona evra, a kao glavni razlog dolaska na Velodrom 22-godišnji fudbaler naveo je trenera Rudija Garsiju.

"Trener Garsija me je zvao telefonom, odmah sam pristao. Znam ga iz vremena dok je vodio Romu, ja sam tada igrao za mladi tim".

Neizbežna tema na konferenciji bio je Dragan Stojković Piksi, bivši fudbaler Zvezde i Marselja.

"On je veliko ime. Nadam se da ću i ja opravdati očekivanja. Najbolje se osećam na levom krilu, ali mogu da igram i desno. Sve zavisi od trenera".

Tu veux gagner le premier maillot de Nemanja Radonjić dédicacé ?

Tente ta chance ici !

Konkurenciju za mesto u startnih 11 čine Lukas Okampos i Florijan Tovan. Debi bi mogao da ima već u nedelju protiv Monaka.

"Znam ih obojicu, gledao sam mečeve iz prošle sezone. Jako su dobri, ali ne vidim ih kao konkurenciju. Ne znam da li ću igrati u nedelju".

Radonjić je poslednji meč za Zvezdom odigrao u Salcburgu, gde su crveno-beli uz veliku podršku navijača izborili plasman u Ligu šampiona.

"Navijači Crvene zvezde su posebni, izuzetni. Ali, naravno sada je to sve iza, igrač sam Marselja. Gledao sam mečeve Marselja, navijači su zaista sjajni", zaključio je srpski fudbaler.

Zadovoljstvo transferom nije skrivao ni sportski direktor Marselja Andoni Zubizareta.

"Radonjić je igrač kakav nam je potreban ove sezone. Biće na raspolaganju čim se završe administrativni poslovi. Imamo mnogo utakmica. On nije igrač samo za budućnost. U fudbalu je budućnost juče", dodao je Zubizareta.

Pored takmičenja u Ligi 1 i Kupu Francuske, klub sa Velodroma će igrati i u Ligi Evrope.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.