Radonjić pred meč sa Efesom: Pristupamo takmičarski, da se uigraju novajlije

Izvor: Blic, 25.Sep.2014, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić pred meč sa Efesom: Pristupamo takmičarski, da se uigraju novajlije

Posle poraza od CSKA (77:72) i Fenerbahčea (75:66), košarkaši Crvene zvezde igraće u petak protiv Efesa na turniru "Glorija kup" u Istanbulu, a njihov trener Dejan Radonjić meč vidi kao priliku da se uigraju novajlije i igrači koji su se oporavili od povread.

"Nama je trenažni proces prioritet u ovom trenutku, ali smo u oba duela imali prilike da na najbolji mogući način iskoristimo te mečeve protiv jako kvalitetnih protivnika. Želeli smo da na delu vidimo ono >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << što smo radili tokom pripremnog perioda i da polako uvedemo u ritam igrače koji su izašli iz povreda i one koji su nam se kasnije priključili. Zbog povreda smo imali jako mali broj treninga u kompletnom sastavu i nadam se da takvih problema nećemo imati do početka sezone. Moramo još mnogo da radimo. Ostalo je malo vremena da početka ABA lige i potrudićemo se da svakog dana budemo bolji i da u nekom kratkom roku pokušamo da dosegnemo maksimum ovog tima", rekao je Radonjić za klupski sajt, uz osvrt na meč sa Efesom.

"U predsezoni rezultat ne treba da bude u prvom planu. Ipak, mi ćemo pokušati protiv Efesa da odigramo takmičarski i da iskoristimo tu utakmicu da podignemo makar malo uigranost igrača koji su relativno skoro došli. Efes je još jedan kvalitetan protivnik koji će ove sezone imati bitnu ulogu u evropskoj košarci. Ipak, bolje je da imamo što jače I kvalitetnije rivale kako bi slika o timu bila što jasnija", zaključio je Radonjić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DR: Trening i uigravanje prioriteti

Izvor: B92, 25.Sep.2014

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić izrazio je veliku zahvalnost domaćinu na pozivu za učešće na Glorija kup u Istanbulu..."Nama je trenažni proces prioritet u ovom trenutku, ali smo u oba duela imali prilike da na najbolji mogući način iskoristimo te mečeve protiv jako kvalitetnih protivnika",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.