Radonjić pred Zadar: Da osvojimo nove bodove

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Feb.2022, 19:06

Radonjić pred Zadar: Da osvojimo nove bodove

Posle pobede protiv Uniksa i izuzetno kratkog vremenskog perioda očekuje nas utakmica sa Zadrom. Postoji veliko zadovoljstvo zbog pobede u Kazanju, posebno zbog činjenice da su pojedini igrači odigrali dobro i počeli da se vraćaju u stanje u kome su bili pre korone, izjavio je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić.

Crveno-beli u utakmici 20. kola ABA lige sutra od 19 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić" dočekuju Zadar.

"Posle velike potrošnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Kazanju pokušaćemo da iskoristimo taj izuzetno kratak period od samo jednog dana kako bismo napravili pripremu i ušli što spremniji u utakmicu sa Zadrom, odigrali je dovoljno dobro i osvojili nove bodove“ rekao je Radonjić za klupski sajt.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radonjić: Idemo po nove bodove

Izvor: B92, 12.Feb.2022

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić kratko je najavio utakmicu protiv Zadra u okviru 20. kola ABA lige...Crveno-beli će biti domaćin u dvorani "Aleksandar Nikolić" u nedelju od 19.00..."Posle pobede protiv Uniksa i izuzetno kratkog vremenskog perioda očekuje nas utakmica sa Zadrom. Postoji veliko...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.