Izvor: RTS, 25.Nov.2021, 19:39

Radonjić pred Uniks: Ozbiljan izazov za nas

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da crveno-bele protiv Uniksa očekuje težak meč protiv Uniksa, u 11. kolu Evrolige.
Zvezda će u petak u 11. kolu elitnog takmičenja od 19 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić" dočekati Uniks.

"Uniks je u poslednjim nedeljama u sjajnoj formi, igraju odlično, zabeležili >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su nekoliko velikih pobeda. Radi se o timu koji ima visok kvalitet, ekipa je dobra u oba smera, spremna da igra na visokom nivou", izjavio je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić uoči utakmice protiv ruskog tima u Evroligi.
"U ovom trenutku ozbiljan izazov za nas, moraćemo da odigramo jako, jako dobro, da bismo bili konkurentni, da im pariramo i pokušamo da njihov kvalitet iskontrolišemo. Želimo da igramo dobro ovaj meč, a za to je potrebno da i mi budemo jako dobri", rekao je Radonjić za klupski sajt.
Zvezdin prvotimac Stefan Marković izjavio je da ekipa, uz pomoć navijača, može do pobede, uprkos povredama.
"Teško je, sezona donosi razne situacije sa na dnevnom nivou. Težak period je bio, neko ispadne, ali neko sledeći dolazi. Nastaviš dalje, da se boriš i daješ maksimum. Navikao sam da se borim, to je to. Na meni je da se borim i ne kukam. Sve ostalo je nevažno", istakao je nekadašnji reprezentativac Srbije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda dočekuje raspoloženi Uniks

Izvor: RTS, 26.Nov.2021, 07:43

Košarkaši Crvene zvezde od 19 časova u Dvorani "Aleksandar Nikolić" igraju protiv ekipe Uniksa u meču 12. kola Evrolige. Tok susreta pratite na našem portalu. . Izabranici Dejana Radonjića žele da prekinu niz od dva poraza koja su doživeli na mini-turneji u Španiji...U...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.