Radonjić o četvrtfinalu: Povratak otpisanih

Izvor: B92, 02.Apr.2016, 01:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić o četvrtfinalu: Povratak otpisanih

Košarkaši Crvene zvezde zaokružili su fantastičnu sezonu u Evroligi plasmanom u četvrtfinale.

Crveno-beli su se među osam najboljih ekipa u Evropi plasirali pobedom Fenerbahčea protiv Efesa, mada bi i u suprotnom sami imali šansu da trijumfom protiv Cedevite završe posao.

Trener Dejan Radonjić je u izjavi za 'Novosti' istakao da je sam plasman u Top16 fazu bio čudo, a da je za ovaj uspeh >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << potrebna novi naziv.

„U jednom trenutku smo bili otpisani, pa se onda desio povratak otpisanih. Tada je to izgledalo kao čudo, sada je za ovaj rezultat potreban neki novi naziv. Sada moramo da razmišljamo samo o igračima i timu, pre svega je potrebna stabilnost. O protivniku u četvrtfinalu razmišljaćemo kada dođe vreme za te utakmice“, rekao je Radonjić.

Koliko dobar posao rade Radonjić i Zvezda u poslednjih nekoliko godina govore rezultati. Crveno-beli su pre dve sezone igrali polufinale Evrokupa, prošle sezone su se našli među najboljih 16 ekipa u Evropi, a sada su otišli i korak dalje.

Zvezda će u četvrtfinalu Evrolige igrati protiv Laboral Kuče ili moskovskog CSKA.

.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.