Radonjić ispravlja nepravdu, ko će pokidatiu Zvezdi? (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 02.Jan.2021, 20:10

Radonjić ispravlja ''nepravdu'', ko će ''pokidati''u Zvezdi? (TVITOVI) (foto)

Navijači izneli svoju prognozu...

Iz meča u meč, pod vođstvom Dejana Radonjića, Crvena zvezda izgleda sve sigurnije na terenu, pa su ostvarene i dve pobede u nizu - protiv Panatinaikosa u Evroligi, pa večeras protiv Zadra u ABA ligi (81:66).

Povratnik na Zvezdinu klupu još uvek nema sve igrače na raspolaganju, ali u odsustvu Lojda, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Hola i Simonovića, ukazala se prilika i za Aleksu Radanova, koju ovaj momak vrlo dobro koristi, što najviše i raduje navijače crveno-belih.

U prilogu su neki od njihovih utisaka.

-

-

Vrlo dobra igra. Odličan Radnaov, konačno će dobiti priliku koju zaslužuje. Colom vrlo dobar, Noku će trebati vremena uigra, mada ne sumnjam da će to Radnoja srediti. Vidi se veliki napredak u igri, a sad jako u četvrtak na Fener. Napred Zvezda! 🔴⚪#kkcz

— Aleksa (@Aleksa01619882) January 2, 2021

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.