Izvor: RTS, 19.Jan.2021, 00:21

Radonjić i Zvezdini junaci iz Madrida: Pobeda za samopuzdanje tima

Nakon velike pobede nad Realom u sred Madrida, trener Crvene zvezde Dejan Radonjić poručio je da je taj trijumf vrlo važan za samopouzdanje tima. Sličnu poruku poslali su najbolji pojedinci - Dobrić i Volden.
Zvezda je najbolju partiju sezone krunisala pobedom nad favoirizovanim Realom u ”Vizink Centru” - 79:77.

"Prvo, čestitam svojim igračima na dobroj utakmici. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Nama je danas bilo najvažnije da igramo mnogo bolje nego u prošloj utakmici i večeras smo odigrali zaista dobro. Bilo je važno da nastavimo sa dobrom igrom iz prvog poluvremena, posebno na početku nastavka”, rekao je Radonjić i dodao:
”Kontrolirali smo situaciju, ali na kraju smo napravili neke greške, dozvolivši im da dobiju dva ofanzivna skoka i utakmica postane ’tesna’. Za naše samopouzdanje ovo je vrlo važna pobeda", poručio je trener srpskog evroligaša.

Dva najbolja pojedinca u sjajnom timskom izdanju u Madridu bili su Ognjen Dobrić (13 poena) i Kori Volden (18). 
"Moja prva misao je bila da dam veliku energiju timu. To je ono što nam je trebalo, da pokažemo drugačije lice od poslednje utakmice u Valensiji. Želeo bih da čestitam saigračina i celom timu na sjajnoj pobedi. Ovde je velika stvar. Veoma je teško pobedi ovde”, rekao je Ognjen Dobrić.
"Prvo, čestitam našem timu. Ovo je dobr, ogromna pobeda za nas. To samo pokazuje da imamo čvrstinu i sposobnost da igramo ovo takmičenje. U drugom poluvremenu smo napravili neke greške, ali i uradili šta smo morali smo da dođemo do ove pobede. Veliko je ovo povećanje na polju samopouzdanja i moraćemo da to prenesemo i u sledeću utakmicu", rekao je najefikasniji akter meča Kori Volden.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.