Radonjić hrabri Delije: Unikaha nije Real!

Izvor: MozzartSport.com, 21.Jan.2016, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić hrabri Delije: Unikaha nije Real!

Kvinsi Miler se požalio na lakšu povredu zgloba

Na talasu pobede nad atinskim Zelenima na još jedne- zelene. Panatinaikos je arhiviran, pobeda je vratila veru igračima Dejana Radonjića koji u četvrtom kolu dočekuju Unikahu u Pioniru.

Trener Crvene zvezde ističe da klub iz Malage nema kvalitet Reala Madrida i Barselone, ali da je izuzetno jak

"Dolazi nam u goste ekipa koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ove sezone do sada igrala izvanredno Evroligu. Tim koji nije Real i Barselona i tako treba da ih posmatramo. Sigurno su veoma kvalitetni, imaju dve pobede, a mogli su i u Atini da pobede, imali su veliku šansu", rekao je Radonjić.

On je dodao kako Unikaha igra odlično u odbrani i da ima jako dobar procenat šuta za tri poena na šta njegov tim mora da obrati pažnju.

"Gledali smo i meč protiv CSKA i lako su pobedili u Moskvi, to mi je ostalo upečatljivo. Igraju i sada u izvanrednoj formi, sada su i u domaćem šampionatu počeli korak po korak da idu ka mestu koje im pripada. Savladali su Cedevitu veoma lako. Imaju prepoznatljiv stil, tvrda odbrana, skok u napadu, šut za tri poena. Ogromne procente šuta za tri poena imaju, preko 50 posto u poslednjimmečevima. Dolaze sa sjajnim ambijentom. Nije Real, ali je izuzetan tim. Nadam se podršci navijača, želimo da damo sve od sebe da uradimo mnogo toga dobrog da bi uspeli da dovedemo neke elemente do nivoa koji će dovesti do željenog rezultata“.

Strateg crveno-belih se osvrnuo i na dolazak Nemanje Nedovića i Demarkusa Nelsona koji su nosili dres Zvezde.

"Nedović i Nelson će igrati u službi svog tima, to je kvalitetan tim i moraćemo da igramo timski, jer individualno nemamo šanse. Unikaha je pokazala da ima šanse za ozbiljne rezultate u Evroligi ove sezone"

Problema sa povredom ima samo Kvinsi Miler.

"Lakša povreda Kvinsija Milera. Skočni zglob je u u pitanju. Znaćemo do večeras, nadam se da ga ćemo ga gledati u izdanju koji je potreban da tim dođe do bodova. Mitrović sutra stiže iz Istanbula, biće pregledan, pojaviće se na treningu. Napravićemo plan rada. Oporavak ide brže nego što smo mislili, voleo bih da zaigra već protiv Unikahe, ali to nije realno"

U slučaju ubacivanja predmeta na teren Evroliga je zapretila Zvezdi praznim tribinama u meču protiv Lokomotive, upozoravaju u klubu sa Malog Kalemegdana.

(Foto Star Sport)

Pratite MOZZART i na našoj Fejsbuk stranici

Piše: Strahinja Klisarić

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Radonjić: Unikaha nije Real ali ima ogroman potencijal

Izvor: Beta, 21.Jan.2016

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da su svi u ekipi svesni da Unikaha nije Real Madrid, ali da je to izuzetno jak tim koji je trenutno u odličnoj formi."Dolazi nam ekipa koja ove sezone igra izvanredno u Evroligi, tim koji nije Real ili Barselona, ali ono što su pokazali...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.