Radonjić: Želimo da osvojimo ABA ligu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2022, 13:35

Radonjić: Želimo da osvojimo ABA ligu

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je danas da crveno-beli žele da osvoje titulu u ABA ligi, jer će samo šampion naredne sezone igrati u Evroligi.

Crvena zvezda i Partizan igraće u petak od 20 sati prvi meč finalne serije. Prednost domaćeg terena imaće aktuelni šampion ABA lige, a finale se igra na tri pobede.

Radonjić je istakao da će Zvezda dati sve od >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sebe da trijumfuje u ABA ligi i dodao da domaći teren igra veliku ulogu u ovakvim mečevima.

"Partizan ima jako talentovane, iskusne i mlade igrače, recimo Kevina Pantera, koji je po mom mišljenju jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji. Tu je i Zek Ledej koji se dokazao mnogo puta, a ne smemo da zaboravimo ni partiju Alekse Avramovića protiv nas", rekao je Radonjić.

Trener Crvene zvezde je podsetio da će samo šampion ABA lige naredne sezone igrati u Evroligi.

"Želimo da osvojimo trofej, želi to i Partizan, što je sasvim prirodno. Bez obzira na sva nagađanja, zvanično je da će prvak ABA lige ići u Evroligu. To znači da je ulog veliki, a mi smo toga svesni i nadamo se da ćemo kvalitetnom igrom da otvorimo finalnu seriju na jedan dobar način", istakao je Radonjić.

Drugi meč je na programu u nedelju, a ponovo će domaćin biti Crvena zvezda.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.