Radonjić: Utakmica sa Partizanom nikad nije obična

Izvor: Press, 02.Nov.2015, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Utakmica sa Partizanom nikad nije obična

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić, poručio je danas da ekipa, uprkos svim problemima, prvi ovosezonski duel sa Partizanom dočekuje sa velikom željom da pobedi.
     "Naravno da smo svi svesni da utakmica Crvena zvezde i Partizana nije obična i ovom duelu pristupamo adekvatno i shodno našim ambicijama. Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je pred početak sezone bio u problemima, ali su postepeno gradili tim, došao je Džons, možda i Andrić bude igrao. Mladi momci žele da se dokažu i izuzetno poštujem sve što je Partizan uradio i šta znaci u svetu košarke", rekao je Radonjić na konferenciji za medije u dvorani Pionir. On je priznao da ekipa na terenu ne izgleda ni blizu onoga kako bi želeo. "Kao da smo u septembru i da je početak priprema. Imamo dva nova igrača, Milera i Štimca, želja je da ih kroz treninge što brže uklopimo. Pritom, ostali smo bez Dangubića i Mitrovića, koji su projektovani da budu nosioci igre. Nije lako doći do kvaliteta za koji se može reći da je maksimum ovog tima". Radonjić je pozvao navijače da dođu u što većem broju i pomognu timu da prebrodi krizu. "Važno je da igrači osete podršku i da zajedno dođemo.do pobede nad Partizanom. Sastav koji izađe na terenu moraće da pruži maksimum u ovom trenutku", naglasio je Radonjić. Zvezdin trener je diplomatski prokomentarisao priče o povratku Markusa Vilijamsa.
"Očekujem od igrača koji su tu da budu bolji. Sutra je potpuni fokus na utakmici i sve drugo nije u prvom planu. Iskren da budem, mnogo toga se piše, priča, analizira. Ja kao trener osćam koliko je teško i koliki je pritisak. Pritisak nije pred Partizan, pritisak osećamo svaki dan. Imamo puno igrača koji će prvi put nastupiti u derbiju" O činjenici da Partizan posle duže vremena neće voditi Duško Vujošević, Radonjić je rekao: "Imam previše svojih problema da bih mislio o tome", naglasio je Radonjić, koji nije hteo da stavlja akcenat na priče o smeni i podršci prvog čoveka kluba Nebojše Čovića. Utakmica devetog kola ABA lige između CRvene zvezde i Partizana igra se sutra od 18 sati u Pioniru.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.