Radonjić: Umor, pad koncentracije, pobeda

Izvor: Mondo, 11.Jan.2015, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Umor, pad koncentracije, pobeda

Trener Crvene zvezde Telekom izjavio da je njegov tim umoran otputovao u Sremsku Mitrovicu i da je zato i doživeo pad koncentracije na kraju meča. Potom se okrenuo narednoj utakmici.

Foto: MN Press

Teže nego što se sredinom poslednje četvrtine učinilo, košarkaši Crvene zvezde Telekom ipak su pobedili Mega Leks u nedelju uveče.

Trijumfom u borbenom meču u Sremskoj Mitrovici, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tim Dejana Radonjića nastavio je perfektnu seriju i produžio je na 17 pobeda. Mega je imala napad za pobedu, Zvezda je branila i odbranila, spretnom reakcijom Markusa Vilijamsa i njegovim dodavanjem ka usamljenom Jaki Blažiču.

Dva i po minuta pre kraja, prednost Beograđana u dvorani "Pinki" bila je i deset poena.

"Došli smo u Mitrovicu umorni posle veoma teških utakmica. Nismo adekvatno otvorili meč, bilo je uspona i padova, ali smo posle toga kontrolisali igru. Dozvolili smo Megi da uđe u neizvesnu zavšnicu, usled pada koncentracije, ali smo na kraju slavili. U jednom trenutku mislili smo da je gotovo", rekao je Radonjić na konferenciji za medije.

Crnogorski stručnjak dodao je da je za meč u Sremskoj Mitrovici odlučio da odmori Branka Lazića i ponovio da je njegov tim u napornom ritmu.

"Idemo dalje, stiže nam Galatasaraj i nemamo mnogo vremena da pripremimo taj meč", podvukao je trener Zvezde.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.