Radonjić: Turnir u Zadru jaka provera za start sezone

Izvor: Press, 24.Sep.2015, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Turnir u Zadru jaka provera za start sezone

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić, poručio je danas da će turnir u Zadru poslužiti kao jaka provera ekipe pred start sezone.
          Ekspedicija crveno-belih otputovala je u Hrvatsku u kompletnom sastavu, a prvi meč u dvorani "Krešimir Ćosić" Radonjićevi izabranici imaće u petak od 17 sati protiv turskog evroligaša Darušafake. "Primarni cilj je da se ekipa u jakim proverama >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << što bolje spremi za start sezone. Idemo u Zadar da iskoristimo tri meča koja ćemo odigrati, podignemo spremnost ekipe i da pokušamo da izađemo iz tih meceva bolji“, rekao je Radonjić za klupski sajt. Pojedini košarkaši Crvene zvezde, međutim, još nisu u punom treningu, o čcemu je Radonjić i govorio tokom predstavljanja tima u Kombank Areni. „Putujemo kompletni, ali situacija je ista kao i prethodnih dana. Videćemo, u zavisnosti od procene lekara i nakon par treninga da li ćemo koristiti nekoga od igraca koji su se suocili sa problemima“, kazao je trener šampiona Srbije i regionalne ABA lige. Dan posle meča sa Darušafakom, Crvena zvezda se sastaje sa Fenerbahčeom, kojeg vodi trofejni srpski trener Željko Obradović. Taj meč biće uvod u ono što sledi u grupnoj fazi Evrolige, gde crveno-bele očekuju još dva duela sa Fenerbahčeom. U drugoj grupi „Zadar Doguš“ turnira igraju Bajern Minhen, Olimpijakos i domaćin Zadar, a nakon mečeva u grupama slede i dueli za plasman.
Satnica turnira:
Četvrtak: Darušaka - Fenerbahče (18 sati), Zadar - Olimpijakos (20.30)
Petak: Crvena zvezda - Darušafaka (17), Olimpijakos - Bajern Minhen (19.30)
Subota: Crvena zvezda - Fenerbahče (18), Zadar - Bajern Minhen (20.30)
Nedelja: Utakmica za 5. mesto (16), utakmica za 3. mesto (18.30), utakmica za 1. mesto (21)
Odmah po povratku iz Hrvatske košarkaši Crvene zvezde počinju pripreme za prvu zvaničnu utakmicu u novoj sezoni, duel sa Mega Leksom, koji se igra 1. oktobra od 21 sat u dvorani Pionir.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gudurić za B92: Divim se Bodirogi, jedva čekam Evroligu

Izvor: B92, 25.Sep.2015, 10:06

Luka Mitrović postepeno je napredovao i dogurao do kapitena i jednog od najboljih košarkaša Crvene zvezde. Marko Tejić prošle sezone dobio je nešto veću priliku i očekuje se da nastavi u tom tempu, a navijači crveno-belih uzbuđeni su pred start nove sezone jer bi još jedno ’dete’ trebalo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.