Radonjić: Trebaće vremena da se vratimo u ritam

Izvor: Sportske.net, 05.Maj.2015, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: "Trebaće vremena da se vratimo u ritam"

Trener košarkaša Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić kazao je da se piše pobeda nad Tamišom a da je tokom meča bilo evidentno da će ekipi biti potrebno vreme da se vrati u pravi ritam.

Košarkaši Crvene zvezde Telekom nastavili su pohod na "triplu krunu" duelom sa Tamišom u okviru 3. kola domaće Superlige.

Crveno-beli su slavili rezultatom 84:54 a trener Dejan Radonjić iskoristio je priliku da odmori Markusa Vilijamsa i Maika Cirbesa.

" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mislim da je i večeras bilo evidentno da smo potrošili mnogo energije kroz plej-of i da će biti potreban određen period da se vratimo na jedan nivo kojim možemo biti zadovoljni i spremni za ono što nas očekuje" kazao je Radonjić.

Strateg šampiona ABA lige dodao je da raduje što nije bilo novih povreda ali je naglasio da će u narednom periodu ekipa morati da preusmeri fokus na domaći šampionat i borbe koje slede.

"Momci su uradili ono što smo i planirali večeras, a najvažnije je da nije bilo povreda. Nadamo se da ćemo sutra i u narednim danima misli potpuno usmeriti ka domaćem prvenstvu i početi pripremu za ono što nas očekuje do kraja sezone" zaključio je Dejan Radonjić.

Narednu utakmicu u domaćem šampionatu Crvena zvezda Telekom igra za vikend u Nišu protiv ekipe Konstantina.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.