Radonjić: Tražimo još jednog igrača

Izvor: MozzartSport.com, 26.Avg.2014, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Tražimo još jednog igrača

Košarkaši Crvene zvezde posle prvih nekoliko dana priprema provedenih u Železniku preselili su se na Zlatibor, na kome treniraju već deset dana. Trener Dejan Radonjić zadovoljan je uslovima za rad u ovoj fazi priprema kada je fokus na podizanju fizičke snage.

"U manjku smo sa igračima pošto nekolicina ima reprezentativne obaveze. Pridružili su nam se Dženkins i Vilijams, a oko 15. septembra bićemo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kompletni”, kaže trener crveno-belih.

Ovog leta u Zvezdu su došli Markus Vilijams, Nemanja Dangubić, Nikola Kalinić i Majk Cirbes. Radonjić je izjavio da je zadovoljan pojačanjima i da se traži još jedan igrač. Taj igrač mogao bi da bude Nikola Dragović, nekadašnji mladi reprezentativac i igrač čuvenog univerziteta UCLA, koji se već nekoliko dana nalazi na probi.

"Trenira sa nama, ali je propustio dnašnji rad zbog problema sa leđima. Tu su Majstorović i Radivojević koji nam puno pomaže. Pokusaćemo da dovedemo igrača koji može da igra na dve pozicije - tri i četiri. Verujem da ćemo ragovati najbolje što se može, ali još nismo blizu rešenja", izjavio je Radonjić.

Od četiri dosadašnja nova igrača, na Zlatiboru se nalaze Dangubić i Vilijams, dok su Cirbes i Kalinić imaju reprezentativne obaveze.

"Sam sam doneo odluku da dođem u Zvezdu, ali su mi u tome mnogo pomogli Teodosić i Mitrović. Drago mi je što će mi Luka biti kapiten, verujem da je to prava odluka", otkrio je Nemanja Dangubić  koga je košarkaška javnost prošlog leta selila čas u jednog čas u drugog večitog rivala.

Dojučerašnji košarkaš Mege radi po posebnom programu zbog povrede kolena, koja ga je i sprečila da nastupi za Srbiju na Mundobasketu.

"Koleno je dosta bolje, ali potrebno mi je još malo vremena. Verujem u tim i daćemo sve od sebe da imamo uspešnu sezonu", optimista je Dangubić.

Zvezdine navijače najviše je obradovao dolazak Markusa Vilijamsa, čoveka koji ima ozbiljno evropsko i NBA iskustvo.

"Osećam se dobro, saigrači su me odlično prihvatili i želim što pre da se uigram. Cilj u novoj sezoni je da ostvarimo što više pobeda. Jedva čekam da zaigram pred navijačima Zvezde", nestrpljiv je novi plejmejker crveno-belih.

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.