Radonjić: Stvorio se ambijent da će sve biti rešeno čim izađemo na parket

Izvor: Blic, 11.Okt.2014, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Stvorio se ambijent da će sve biti rešeno čim izađemo na parket

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da su njegovi košarkaši imali mnogo oscilacija u igri protiv Olimpije u trećem kolu ABA lige, kao i da timu treba još vremena da dođe do ujednačene igre.

"Bilo je i dobrih i loših perioda igre. Očigledno je da još ima mnogo oscilacija. Očekivali smo čvrstu i dobru igru Olimpije, koja se nije predavala ni kad smo ubedljivo vodili, i u poslednjoj deonici je iskoristila naše slabosti i rezultatski nam se približila", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekao je Radonjić.

Zvezda je pobedila Olimpiju sa 73:65 u trećem kolu Jadranske lige, iako je u imala i 23 poena prednosti uoči poslednje četvrtine. Crveno-beli su u prvom kolu pobedili Levski sa 30, a u drugom Cibonu sa 24 razlike.

"Posle dve ubedljive pobede stvorio se ambijent da će sve biti rešeno samim izlaskom na teren, ali nije baš tako lako. Za neke stvari treba vremena da se nivelišu", rekao je Radonjić.

Zvezdu u četvrtak čeka početak takmičenja u Evroligi, a prvi protivnik biće Galatasaraj.

"Čeka nas kvalitetan i iskusan rival u Evroligi, ali je potpuno jasno sa kojim ćemo ciljem ući u tu utakmicu, bez obzira na to što znamo koliko je kvalitetan protivnik", rekao je Radonjić.

Trener Olimpije Aleš Pipan nije bio nezadovoljan igrom i rekao je da je Zvezda iskoristila sve greške njegovog tima.

"Odigrali smo najbolje što možemo u ovom trenutku. Ali, Zvezda je iskoristila svaku našu grešku. Bilo je dovoljno pet minuta da povede sa 20 i više razlike. Pozitivno je to što se nismo predavali i mislim da smo odigrali sasvim korektno", rekao je Pipan.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radonjić: "Bilo je mnogo oscilacija u igri"

Izvor: Sportske.net, 11.Okt.2014

Trener vicešampiona Srbije priznao je da je bilo previše oscilacija u igri Crvene zvezde Telekom na meču trećeg kola ABA lige.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.