Radonjić: Praznično drugo poluvreme

Izvor: MozzartSport.com, 25.Dec.2016, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Praznično drugo poluvreme

Trener Crvene zvezde zadovoljan pobedom

Posle velikog trijumfa u Zagrebu Crvena zvezda je došla do 15. pobede u ABA ligi i tako je potvrdila dominaciju u Jadranskoj ligi ove sezone.

Zvezdinih 15/15, dominacija se nastavlja: Cedevita ispod jelke našla poraz, ostavio ga je Simonović!

O tome je govorio i Dejan Radonjić i istakao da je je realno da u igri njegovog tima >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dođe do oscilacija zbog teškog rasporeda koji crveno-beli imaju.

Mi smo u Zagreb došli nakon teškog ciklusa utakmica u Evroligi. Na gostovanju Cedeviti možda i nije moglo očekivati da budemo na nivou koji smo imali priliku da gledamo od Zvezde. U skladu sa tim utakmica je bila previše praznična u drugom poluvremenu. Cedevita je postigla 58 poena, a mi 50. U tako dobrom napadačkom izdanju mi smo ipak uspeli da slavimo“, rekao je Radonjić.

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Dangubić istakao je da je njegov tim posle lošijeg početka utakmice uspeo da se vrati u igru i pobedi zahvaljujući dobroj odbrani.

Ovo je velika pobeda za nas u derbiju. Utakmicu smo otvorili loše, pogotovo u odbrani. Posle toga smo odigrali bolju odbranu, došli do priključka i poveli. Cedevita je uglavnom bila raspoložena u napadu, kao i mi. Na kraju je najbitnija pobeda“, naglasio je Dangubić.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

RADONJIĆ POSLE POBEDE U ZAGREBU: Pretpraznično drugo poluvreme

Izvor: Kurir, 25.Dec.2016

...Crvena zvezda je zabeležila 15 pobedu u ABA ligi u isto toliko mečeva savladavši Cedevitu 95:91..""Mi smo došli ovde posle nekoliko teških utakmica Sigurno se nije mogao očekivati nivo na kojem ste navikli da gledate Zvezdu ove sezone Shodno tome je i utakmica u drugom poluvremenu bila praznična,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.