Radonjić: Posle Vojvodine kompletni

Izvor: B92, 29.Maj.2015, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Posle Vojvodine kompletni

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da zadovoljan 12. trijumfom i istakao da se nada da će posle narednog meča njegov tim biti kompletan.

’Crveno-beli’ su u okviru 12. kola Superlige pobedili FMP sa 91:77 i tako zadržali maksimalni skor.

Mi smo došli sa idejom da uzmemo nove bodov, a uspeli i još dosta toga da uradimo. S obzirom na ritam i veliki broj utakmica, nastavljamo sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << našim planom i sa željom da u narednom periodu budemo na nivou igara iz onog dela sezone kada smo bili najbolji“, rekao je Radonjić.

Radonjić je posebno istakao zadovoljstvo što je njegov tim blizu toga da obezbedi prvo mesto pred plej-of.

Naša želja je da budemo prvi u ligaškom delu sezone i na dobrom smo putu da to ostvarimo. Nadam se da ćemo biti zdravi, jer kao što i sami vidite svaki put neko odsustvuje. I ovog puta smo u timu imali i rovitih igrača, nadam se da ćemo to da izbegnemo kada dođe plej-of koji jedva čekamo da počne“, naglasio je Radonjić.

Na pitanje o odsustvu Stefana Jovića, Radonjić je rekao:

Jović nije igrao iz prventivnih razloga. U timu nije bio ni u duelu sa Konstantinom, a vrlo je verovatno da će preskočiti i sledeću utakmicu sa Vojvodinom. Nadam se da ćemo posle tog meča biti kompleti i da ćemo imati sve igrače potpuno spremne“, zaključio je Radonjić.

Branko Lazić čestitao je sigračima na još jednoj pobedi, ali i pohvalio ekipu FMP-a na odličnoj igri i velikoj borbenosti:

Odigrali smo dobro, a najvažnije da smo pobedili, da se nismo previše istrošili i sada se okrećemo narednim protivnicima“, kratko je prokomentarisao Lazić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.