Radonjić: Pogledaće i nas valjda sreća

Izvor: Dzungla.org, 28.Nov.2013, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Pogledaće i nas valjda sreća

Trener Crvene Zvezde Dejan Radonjić posle poraza od Makabija bio je vidno tužan i utučen, a kako i ne bi kada je njegov tim delić sekunde delio od pobede. Šanse crveno-belih za plasman u top 16 su umanjene. Međutim, glavu niko ne spušta jer nada još postoji!
- Bio je ovo još jedan naš neizvestan meč u Evroligi gde smo mogli da uzmemo bodove. Poslednju četvrtinu smo odigrali odlično. Bili smo jaki u odbrani >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << i uspeli smo tako da smanjimo razliku od 18 poena kolikuje Makabi imao prednost. Zaslužili smo pobedu, za obavljeni posao trebalo je da budemo nagrađeni. Međutim, nismo uspeli da realizujemo poslednji napad. Stigli smo do zicera za pobedu koji nismo iskoristili. Valjda ćemo do kraja trke biti nagrađeni – rekao je Dejan Radonjić odmah posle meča.
IZVEŠTAJ sa meča Crvena Zvezda – Makabi pročitajte OVDE OpširnijeVečernje Novosti

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.