Radonjić: Pobeda, uprkos problemima

Izvor: Mondo, 01.Maj.2013, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Pobeda, uprkos problemima

Trener Crvene zvezde Telekom posle "tesnog" trijumfa nad Vojvodinom podsetio na povrede Borisa Savovića i Vuka Radivojevića. Simonović: Možda nam je i previše palo samopouzdanje.

Tim Dejana Radonjića opet je u sredu namučio sebe, rivala i svoje navijače. Na kraju burnog meča sa Vojvodinom ipak je izvojevao pobedu, trojkom Marka Simonovića pet sekundi pre kraja.

Uprkos tome što su Novosađani vodili od četvrtog minuta do 18 sekundi pre kraja, crveno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su uspeli da prekinu seriju neuspeha u domaćem prvenstvu.

Novi šef stručnog štaba Crvene zvezde Telekom ostvario je i prvu superligašku pobedu na klupi vicešampiona Srbije. Na konferenciji za novinare posle meča podsetio je na povrede Borisa Savovića i Vuka Radivojevića, zbog kojih nije mogao da ih pošalje na teren.

"Izvukli smo meč pre kojeg smo imali puno problema. Nakon završnog turnira Jadranske lige u Laktašima i povrede Radivojevića u finalu, kao i Savovića na poslednjem treningu pre utakmice morali smo u hodu da se prilagodimo. To je Vojvodina znalački iskoristila i dobro nas namučila. Ipak smo na kraju uspeli da odigramo skoncentrisano i zasluženo slavimo", rekao je Radonjić.

Marko Simonović opet nije blistao, ali je u poslednjem napadu domaćina ubacio trojku za pobedu.

"Mi smo posle Fajnal fora bili u velikom grču i palo nam je samopouzdanje možda i previše. Dobro je što smo pobedili. Moramo da popravimo igru, a to ćemo uraditi samo ako bolje radimo i treniramo", kazao je Simonović.

Zvezdi je trijumf nad Vojvodinom bio četvrti u Superligi Srbije i njime se izjednačio sa novosadskim timom na deobi treće pozicije na tabeli.

U narednom kolu, u subotu, crveno-beli dočekaće Slobodu. Novosađani će putovati u Valjevo, na megdan Metalcu.

(Tanjug/MONDO, foto: MN Press)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.