Radonjić: Pobeda u senci povrede Mitrovića

Izvor: RTS, 01.Dec.2013, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Pobeda u senci povrede Mitrovića

Povreda Luke Mitrovića potpuno je u drugi plan bacila odličnu igru Crvene zvezde i pobedu nad Krkom u Novom Mestu. Mladi krilni-centar crveno-belih je povredio koleno i i predstoji mu dugačka pauza.

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je ekipa na meču sa Krkom u Jadranskoj ligi uspela da se oporavi od šoka zbog povrede Luke Mitrovića i stigne do važne pobede.

"Pre >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << samo dva dana igrali smo težak meč sa Makabijem koji smo izgubili. Znali smo da je Krka oslabljena, ali smo očekivali težak duel. Povreda Mitrovića u drugoj četvrtini je uticala na ekipu. Ipak, oporavili smo se od šoka, uspeli da pokažemo karakter i u trećoj deonici prelomili meč. Ovo je važna pobeda, ali je pala u drugi plan zbog povrede Mitrovića", rekao je Radonjić novinarima u Novom Mestu.

Zvezda je slavila protiv Krke sa 78:69, a Mitrović je doživeo tešku povredu kolena prilikom sudara sa jednim protivničkim igračem i doskoka na parket. Mladom košarkašu je dislocirano koleno i predstoji mu dugačka pauza.

"Moja ekipa je imala dosta problema sa povredama, ali smo uspeli da pružimo otpor Zvezdi, koja je trenutno najbolji tim u Jadranskoj ligi. Nažalost, ovo je druga utakmica Krke zaredom u kojoj se povređuje protivnički igrač. Nadam se da će se Mitrović što pre vratiti na parket", poručio je trener Krke Aleksandar DZZikić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.