Radonjić: Pobeda u drugom planu, povreda Mitrovića nas je šokirala

Izvor: Blic, 30.Nov.2013, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Pobeda u drugom planu, povreda Mitrovića nas je šokirala

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je ekipa na meču sa Krkom u Jadranskoj ligi uspela da se oporavi od šoka zbog povrede Luke Mitrovića i stigne do važne pobede.

"Pre samo dva dana igrali smo težak meč sa Makabijem koji smo izgubili. Znali smo da je Krka oslabljena, ali smo očekivali težak duel. Povreda Mitrovića u drugoj četvrtini je uticala na ekipu. Ipak, oporavili smo se od šoka, uspeli da pokažemo karakter i u trećoj deonici prelomili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << meč. Ovo je važna pobeda, ali je pala u drugi plan zbog povrede Mitrovića", rekao je Radonjić.

Zvezda je slavila protiv Krke sa 78:69, a Mitrović je doživeo tešku povredu kolena prilikom sudara sa jednim protivničkim igračem i doskoka na parket. Mladom košarkašu je dislocirano koleno i predstoji mu duga pauza.

"Moja ekipa je imala dosta problema sa povredama, ali smo uspeli da pružimo otpor Zvezdi, koja je trenutno najbolji tim u Jadranskoj ligi. Nažalost, ovo je druga utakmica Krke zaredom u kojoj se povređuje protivnički igrač. Nadam se da će se Mitrović što pre vratiti na parket", poručio je trener Krke Aleksandar Džikić.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radonjić: Pobeda u drugom planu, povreda Mitrovića nas je šokirala

Izvor: Dzungla.org, 30.Nov.2013

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je ekipa na meču sa Krkom u Jadranskoj ligi uspela da se oporavi od šoka zbog povrede Luke Mitrovića i stigne do važne pobede.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.