Radonjić: Platili smo visoku cenu naših grešaka

Izvor: Sportal.rs, 27.Feb.2015, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Platili smo visoku cenu naših grešaka

Visok poraz Crvene zvezde na gostovanju u Madridu je još jedan pokazatelj koliko timu Dejana Radonjića nedostaje iskustva.

Početak meča nagoveštavao je neizvesniji duel, međutim kada su Madriđani zaigrali angažovanije prednost ne samo da je prešla na njihovu stranu, već se iz minuta u minut uvećavala.

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić ocenio je posle meča da je veliki broj grešaka koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << je njegov tim pravio presudio pobednika ovog duela, ali je i istakoa koliko je Real dobra ekipa i proglasioih jednim od favorita za osvajanje Evrolige.

- Igrali smo dobro u prvom poluvremenu i čak smo imali malu prednost. Od tada, platili smo visoku cenu naših grešaka i Real je to iskoristio i preuzeo vođstvo. A onda kada se Madrid odlepi, teško je vratiti se u meč. Real se poboljšao u odnosu na naš prvi duel u Beogradu. Igrali su dobro tokom januara, a sada igraju još bolje. Napravili su neke izmene i sada su još veći kandidat za plasman na Fajnal for i osvajanje Evrolige.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.