Radonjić: Oduševljen sam sa 16 pobeda

Izvor: N1 televizija, 31.Mar.2017, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Oduševljen sam sa 16 pobeda

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić zadovoljan je pobedom nad Uniksom i uopšte igrama tima u Evroligi ove sezone, bez obzira da li crveno-beli pobede u Istanbulu protiv Darušafake.

- Odigrali smo dosta dobar meč, stabilan. Standardno dobra odbrana, bili smo raspoloženi u napadu. Imali smo skoro 60% šuta za tri poena. Savladali smo dobrog Uniksa. Imamo mnogo razloga za zadovoljstvo zbog naših nastupa >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u Evroligi. Zabeležili smo 16 pobeda, sa čim sam oduševljen, ali to još nije dovoljno, iako se govorilo da bi 14, 15 bilo dovoljno. Tu smo gde smo, imamo još jedan meč, posle kojeg tek može da se daje završna ocena  - rekao je Radonjić po završetku utakmice.

Osetilo se da su igrači ušli teže u meč, s obzirom da ovaj meč ništa nije odlučivao, jer svejedno je utakmica odluke u Istanbulu.

- Ne mogu da kažem da je pobeda protiv Uniksa nešto normalno. Neki njihovi igrači su vredniji nego ceo naš tim. Na početku nismo došli do dobrog napadačkog ritma, pravili smo neke greške, i pomogli smo im da igraju dobro i koriste te elemente. Kada smo uspostavili sve da ide na planirani način, onda je došao i rezultat. Druga stvar, postoji navika iz ove sezone da je naš standard ono što smo pokazivali u najboljem periodu ove godine. A ovo nije isti tim, nije samo nedostatak jednog igrača. Moram da stanem u odbranu igrača, koji gine kao lavovi.

Dug boravak u Beogradu da li pomaže.

- Minimalno da, ali više bi mi pomoglo da smo kompletni. Ne prihvatam nikakav alibi.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.