Radonjić: Odlično, ali bez euforije

Izvor: RTS, 17.Okt.2014, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Odlično, ali bez euforije

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je posle pobede protiv Galatasaraja da je zadovoljan igrom ekipe na startu Evrolige. Crveno-beli su u Kombank areni savladali tursku ekipu sa 76:68, u 1. kolu D grupe elitnog klupskog takmičenja.

Trener Radonjić je, na konferenciji za novinare posle pobede nad nad ekipom Galatasaraja, istakao odličnu igru tima ali i sjajnu podršku gledalaca koja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je izuzetno doprinela pobedi.

"Odigrali smo odlično u odbrani, zadovoljan sam igrom protiv kvalitetnog tima kao što je Galatasaraj, ali pohvalio bih i publiku koja nam je mnogo pomogla. Postojala je bojazan da će ekipa podleći pritisku kao prošle sezone, ali očigldno su stvari sada drugačije, što ukazuje na to da i završnica neće biti ista", rekao je Radonjić na konferenciji za medije.

On je poručio da ekipa ne sme da padne u euforiju, iako sada mnogi misle da Zvezda može da se plasira u TOP 16 fazu Evrolige.

"Galatasaraj je sjajan i iskusan tim, mnogo puta su igrali u ovakvom ambijantu i zbog toga mi je posebno drago što je našaa mladost odigrala kvalitetno. Malo ko je očekivao da ćemo većim delom meča biti dominatni u odnosu na protivnika i to nam daje nadu da ćemo i u sledećim utakmicama biti na nivou, bez obzira na ime protivnika", istakao je Radonjić.

Trener Galatasaraja Ergin Ataman čestitao je domaćinu na zasluženoj pobedi i kao glavni razlog poraza označio to što je Zvezda bila spremna za "rat" na terenu.

"Igrali smo u fantastičnoj atmosferi, Zvezda je nošena publikom od starta zaigrala snažno, imali smo dosta problema sa Marjanovićem i Vilijamsom. Ovo je veoma loša noć za nas, ali ako treba nešto pozitivno da izvučemo iz meča to je što smo izgubili sa samo osam poena razlike, s obzirom na okolnosti. U Evroligi je svaki koš važan", rekao je Ataman.

On je dodao da Galatasaraj ima velike probleme unutar kluba.

"Imamo mnogo problema koji nisu tehničke prirode, vezani su za klub iz tog razloga moj tim nije mentalno spreman da igra ovakve utakmice", kazao je Ataman.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Radonjić: Odlično, ali bez euforije

Izvor: RTS, 17.Okt.2014

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je posle pobede protiv Galatasaraja da je zadovoljan igrom ekipe na startu Evrolige. Crveno-beli su u Kombank areni savladali tursku ekipu sa 76:68, u 1. kolu D grupe elitnog klupskog takmičenja...Trener Radonjić je, na konferenciji za novinare...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.