Izvor: RTS, 01.Apr.2021, 23:37

Radonjić: Odlična utakmica sa mnogo želje i energije

Odigrali smo odličnu utakmicu, sa mnogo energije, koncentracije i želje svih 40 minuta, rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić posle pobede protuv Makabija 76:64 u Evroligi.
Zvezda je do desete pobede u ovogodišnjem izdanju došla nakon preokreta.

"Bilo je važno da pokažemo reakciju posle >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << poraza od Armanija. Videlo se od početka da imamo mnogo energije, više koncentracije. Na kraju, veoma sam zadovoljan jer smo odigrali odličnu utakmicu, sa mnogo energije, koncentracije i velike želje svih 40 minuta", rekao je Radonjić posle utakmice.
Srpski klub korak pre kraja regularnog dela sezone najjačeg evropskog takmičenja ima skor od 10 pobeda i 23 poraza i nalazi se na 17. mestu na tabeli.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.