Radonjić: Nije dovoljno samo izaći na teren (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 11.Okt.2014, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Nije dovoljno samo izaći na teren (VIDEO)

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić priznao je da su njegovi košarkaši u utakmici sa Olimpijom imali mnogo oscilacija u igri, kao i da timu treba još vremena da dođe do ujednačene igre.

- Bilo je i dobrih i loših perioda igre. Očigledno je da još ima mnogo oscilacija. Očekivali smo čvrstu i dobru igru Olimpije, koja se nije predavala ni kad smo ubedljivo vodili, i u poslednjoj deonici je iskoristila naše slabosti i rezultatski nam se približila - kazao je Radonjić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << prenosi Beta.

Zvezda je pobedila Olimpiju sa 73:65 u trećem kolu Jadranske lige, iako je u jednom trenutku imala i 23 poena prednosti. Crveno-beli su u prvom kolu pobedili Levski sa 30, a u drugom Cibonu sa 24 poena prednosti.

- Posle dve ubedljive pobede stvorio se ambijent da će sve biti rešeno samim izlaskom na teren, ali nije baš tako lako. Za neke stvari treba vremena da se nivelišu - rekao je Radonjić čiju ekipu u četvrtak očekuje početak takmičenja u Evroligi, a prvi protivnik biće Galatasaraj.

- Čeka nas kvalitetan i iskusan rival u Evroligi, ali je potpuno jasno sa kojim ćemo ciljem ući u tu utakmicu, bez obzira na to što znamo koliko je kvalitetan protivni - kazao je Radonjić.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.