Radonjić: Ne znam u kom sastavu ćemo igrati

Izvor: RTS, 15.Feb.2017, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Ne znam u kom sastavu ćemo igrati

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjć rekao je da ne zna u kom sastavu će igrati crveno-beli protiv Vršca u četvrfinalu Kupa Radivoja Koraća. Zvezda u četvrtak od 19.30 igra protiv Vršca u niškoj hali Čair utakmicu četvrfinala Kupa Radivoja Koraća.

"U situaciji smo kada moramo da razmišljamo i o pravom treningu i o utakmici koja dolazi. Čak i da smo kompletni ponašali >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bismo se na isti način u pripremi za ovaj turnir. Teško je zaista precizno reći u kom sastavu ćemo igrati", rekao je Radonjić.
"Nejt Volters nije teže povređen, ali je njegov nastup neizvestan. Milko Bjelica će pokušati da počne s radom, ali da li će i on biti spreman, videćemo. Što se tiče Nemanje Dangubića, detaljnu procenu njegovog zdravstvenog stanja imaćemo po završetku kupa. Nadam se svakako da će 'roviti' i bolesni biti bolje", rekao je Radonjić.
Govoreći o meču protiv Vršca, Radonjić je podsetio da je ta ekipa na prvom mestu Košarkaške lige Srbije.
"Vršac u svom sastavu ima igrače koji su igrali i na višem nivou takmičenja, predvođeni su trenerom koji je dve sezone sa velikim uspehom vodio ABA ligaša ekipu Metalca i osvojio titulu prvaka Evrope sa mladom reprezentacijom. Ipak, u ovom trenutku razmišljamo o sebi", rekao je Radonjić.
Program na Kupu Radivoja Koraća u četvrtak otvaraju FMP i Spartak od 17.00, a zatim od 19.30 igraju Zvezda i Vršac. Pobednici ova dva meča sastaće se u subotu u prvoj utakmici polufinala.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CRVENO-BELI FAVORITI, ALI S GLAVOBOLJOM U NIŠU: Evo šta muči Radonjića pred Kup Radivoja Koraća

Izvor: Kurir, 15.Feb.2017

..."U situaciji smo kada moramo da razmišljamo i o pravom treningu i o utakmici koja dolazi Čak i da smo kompletni ponašali bismo se na isti način u pripremi za ovaj turnir Teško je zaista precizno reći u kom sastavu ćemo igrati", rekao je Radonjić..Zvezda sutra od 1930 igra protiv Vršca u niškoj...

Nastavak na Kurir...

(VIDEO) SVI KAO JEDAN: Grobari efektnim video prilogom najavili završnicu Kupa Radivoja Koraća

Izvor: Kurir, 15.Feb.2017

...Crno-beli bi u slučaju pobede u polufinalu igrali protiv boljeg iz duela u kome se sastaju Dinamik i Mega Leks, koji je prošle godine savladao Partizan u finalu..U drugom delu žreba parovi su Crvena zvezda - Vršac i FMP - Spartak..U susret nacionalnom kupu koji će se odigrati u hali "Čair" u...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.