Radonjić: Ne znam koliko će Lipovij moći da igra

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Mar.2014, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Ne znam koliko će Lipovij moći da igra

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić rekao je da njegova ekipa želi da pobedi Krku kako bi ostala lider u ABA ligi.
(FOTO: V. Marković)
Potrebno je da budemo na visini zadatka kako bismo ostali na poziciji na kojoj jesmo. U žestokom smo ritmu, to ostavlja trag, ali verujem da ćemo biti na visini zadatka.
Zvezda će dočekati Krku u subotu u 21 sat u beogradskoj hali „Pionir“, u 23. kolu regionalnog takmičenja.
Krka ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << iskustvo, mladost i čvrstinu, tako da ćemo morati da budemo oprezni i da odbranimo domaći teren. Utakmica je bitna zbog želje da idemo prema onome što hoćemo – dodao je Radonjić.
Trener crveno–belih je rekao da Ivan Radenović ponovo neće biti u timu zbog povrede dok će novo pojačanje kluba Oleksandr Lipovij biti u sastavu:
Lipovij će biti u timu, ali ne znam koliko će moći da igra.
Povodom Dana žena, ulaz na utakmicu će biti besplatan za lepši pol.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radonjić: Bićemo na visini zadatka protiv Krke

Izvor: Vesti-online.com, 07.Mar.2014

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegova ekipa želi da pobedi Krku da bi ostala lider u Jadranskoj ligi. ..Dejan Radonjić  .."Potrebno je da budemo na visini zadatka kako bismo ostali na poziciji na kojoj jesmo. U žestokom smo ritmu, to ostavlja trag, ali verujem...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.