Radonjić: Najvažniji gol u karijeri

Izvor: BKTV News, 15.Avg.2018, 03:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Najvažniji gol u karijeri

Ogromnu radost navijačima Crvene zvezde doneo je u 98. minutu meča Nemanja Radonjić, kada je snažnim udarcem poslao loptu ispod prečke golmana Spartaka.

"Ben me je fenomenalno uposlio, kada sam šutnuo loptu mislio sam da ću pogoditi prečku. Na sreću nije bilo tako. Uz gol u derbiju, ovo mi je najvažniji pogodak u karijeri. Igrao sam pod injekcijama, noga me jako boli. Još u 70. minutu sam želeo da tražim izmenu, ali sam rekao sebi igraj, pa kako bude. Isplatilo >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << se", rekao je Radonjić.

Zvezdin krilni napadač osvrnuo se na učinak svoje ekipe u 120 minuta meča u Trnavi.

"Još jedna teška utakmica, sa mnogo duela, je iza nas. Dobro je da smo dali brz gol, odmah posle primljenog. Kada je Spartak poveo, bio sam svestan da moramo da prihvatimo to i da damo sve od sebe kako bismo im se što pre revanširali. Srećom, Ben je postigao fantastičan gol i sve je bilo mnogo lakše."

Posle utakmice usledilo je veliko slavlje ispred tribine sa našim navijačima.

"Zahvalio bih se našim pristalicama što su došli i u Trnavu zbog nas, što nas bodre na svakoj utakmici, gde god da igramo. Poručio bih našim navijačima da se spremamo za sledeću nedelju, čeka nas veoma važna utakmica, borićemo se svim silama da uđemo u Ligu šampiona", poručio je Radonjić.

Crvena zvezda sledeće nedelje, pred praznim tribinama, dočekuje ekipu Salcburga u prvom meču plej-ofa za ulazak u elitno društvo.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.