Radonjić: Moramo još da radimo

Izvor: B92, 11.Okt.2013, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Moramo još da radimo

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegovom timu potrebno još dosta vremena i rada kako bi dostigao maksimalnu formu.

Zvezda je u pripremnom periodu zabeležila 13 pobeda iz isto toliko utakmica, dok je na startu ABA lige izgubila od Širokog 80:79, a potom pobedila Igokeu sa 72:52.

'Crveno-bele' u subotu očekuje prvi duel ove sezone pred svojim navijačima, a rival od 21 čas u hali "Pionir" biće im Radnički.

Evidentno je da će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << biti potrebno još dosta rada i treninga da bismo došli do optimalnog nivoa. Pokušaćemo da kroz svakodnevni rad napredujemo i potrebno nam je još dosta vremena, ali i strpljenja, bez obzira što smo u pripremnom perodu imali odlične rezultate“, rekao je Radonjić.

Radonjić je pohvalio igru svog tima sa gostovanja u Laktašima i napomenuo da je to recept kako bi Zvezda trebalo da izgleda protiv Radničkog iz Kragujevca i u nastavku sezone.

Očekuje nas utakmica na našem parketu, pred nadam se punim tribinama. Radnički je startovao izvanredno, u ovom trenutku igraju najlepše u ligi i nalaze se u najboljoj formi. Imaju izuzetno kvalitetne individualce koji deluju u okviru sistema“, naglasio je Radonjić.

Povređeni centar Raško Katića propustiće meč sa Kragujevčanima, a ekipi bi trebalo da se priključi u ponedeljak.

Radonjić je, takođe, rekao da je Jadranska liga mnogo kvalitetnija u odnosu na prošlu sezonu, o čemu svedoče uvodni mečevi regionalnog takmičenja.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radonjić: Moramo još da radimo

Izvor: B92, 11.Okt.2013

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegovom timu potrebno još dosta vremena i rada kako bi dostigao maksimalnu formu...Zvezda je u pripremnom periodu zabeležila 13 pobeda iz isto toliko utakmica, dok je na startu ABA lige izgubila od Širokog 80:79, a potom pobedila Igokeu sa 72:52...'Crveno-bele'...

Nastavak na B92...

Radonjić: Strpljivo, treba nam vremena

Izvor: RTS, 11.Okt.2013

Strateg crveno-belih Dejan Radonjić smatra da je još rano za najbolje igre njegovog tima, ali ističe da ga raduje zalaganje i posvećenost igrača u prethodnom duelu sa Igokeom. U subotu od 21 čas sa Radničkim u Pioniru, bez Katića...Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da...

Nastavak na RTS...

Rasterećeni na crveno-bele (subota, 21h)

Izvor: KGsport.info, 11.Okt.2013

. Derbi meč 3. kola ABA lige definitivno je utakmica u „Pioniru“, u kojoj će snage odmeriti dva srpska „jadranca“ Radnički i Crvena zvezda. Kragujevčani su sjajno startovali u novoj sezoni, iako su promenili gotovo kompletan roster, dok su crveno-beli popravili utisak u meču sa Igokeom,...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.