Radonjić: Moramo da ostanemo jaki

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Okt.2013, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Moramo da ostanemo jaki

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da crveno–beli ne smeju da dozvole da ih poremeti poraz od Širokog (80:79) na startu Jadranske lige.
(FOTO: Žurnal)
Moramo da ostanemo jaki, da nastavimo sa vrednim radom i da sve ono što smo već uradili tokom pripremnog perioda stavimo u funkciju. Nadam se da ćemo opravdati ono što naši navijači s pravom očekuju od nas – rekao je Radonjić >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << za klupski sajt.
Na utakmici protiv Širokog košarkaši Zvezde promašili su 10 slobodnih bacanja, izgubili 14 lopti, a Radonjić je posebno bio nezadovoljan igrom njegovog tima u odbrani.
Nismo odigrali na potrebnom nivou da bi se savladao Široki osim na samom početku meča i jednom delu druge četvrtine. Posebno smo zakazali u odbrani. U toj fazi igre smo bili veoma slabi, nismo imali neophodan nivo agresivnosti i čvrstine za pobedu na vrućem terenu u Širokom Brijegu. Činjenica je da je nervoza bila prisutna, igrači su zbog prve takmičarske utakmice u sezoni bili pod pritiskom, ali morali smo da budemo na kvalitetnijem nivou od prikazanog – rekao je Radonjić.
Crveno–bele već u sredu od 20 sati očekuje novo teško gostovanje u Laktašima protiv Igokee.
Napravićemo detaljnu analizu i paralelu sa utakmicama koje smo igrali u pripremnom periodu. Očekuje nas veoma kvalitetan protivnik, ali se nadam da će ekipa posle uvodnog poraza pokazati reakciju – zaključio je Radonjić.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radonjić: Moramo da ostanemo jaki i opravdamo očekivanja navijača!

Izvor: Press, 06.Okt.2013

"Moramo da ostanemo jaki, da nastavimo sa vrednim radom i da sve ono što smo već uradili tokom pripremnog perioda stavimo u funkciju. Nadam se da ćemo opravdati ono što naši navijači s pravom očekuju od nas", rekao je Radonjić za klupski sajt...Na utakmici protiv Širokog košarkaši Zvezde promašili...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.