Izvor: RTS, 25.Okt.2021, 17:32

Radonjić: Kalinić pod znakom pitanja protiv Monaka

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić kaže da ekipu očekuje vrlo zahtevan posao u duplom kolu Evrolige. Crveno - beli u utorak igraju protiv Monaka u Monte Karlu u šestom kolu Evrolige u 19 sati, nakon toga ekipa letom iz Nice putuje u Milano gde je već u četvrtak očekuje duel sa Armanijem.
"Monako je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << osvajač Evrokupa, napravili su potpuno novi tim za ovu sezonu. Angažovanjem igrača poput Motejunasa, Tomasa, pa Džejmsa dali su jasan znak da je dobar tim nadograđen i da postoji kvalitet za dobar rezultat."

"Već su dosta pokazali u dosadašnjem toku takmičenja, Džejms je jedan od najboljih indiviudalaca u ligi, atletski su dobra ekipa i jasno je da nas očekuje težak zadatak u Monaku", rekao je Radonjić za klupski sajt.
Trener crveno-belih je napomenuo da je Nikola Ivanović u izolaciji, Eron Vajt u svom programu oporavka, dok je nova briga Nikola Kalinić koji je doživeo lakšu povredu i pod znakom pitanja je njegov nastup.
Mladi plejmejker Aleksa Uskoković očekuje da ekipa uprkos problemima odigra dobar meč.
"Očekuje nas jedna jako neugodna utakmica protiv Monaka, jedne odlične ekipe. Oni mnogo trče, potrebno je da energetski budemo na potrebnom nivou i da probamo da se nadigravamo. Sigurno nam najveća opasnost preti od Majka Džejmsa i Vila Tomasa, dva sjajna evroligaška igrača", zaključio je Uskoković.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I Kalinić neizvestan za Monako, Radonjić: Da skupimo snagu

Izvor: N1 televizija, 25.Okt.2021

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić otkriva da je Nikola Kalinić pod znakom pitanja za meč sa Monakom u šestom kolu Evrolige, čime su problemi crveno-belih sa povredama nastavili da se nižu.

Nastavak na N1 televizija...

Košarkaši Zvezde večeras protiv Monaka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2021, 09:57

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 19 sati gostuju Monaku u šestom kolu Evrolige...Oba tima pred ovaj duel imaju skor od dve pobede i tri poraza..."Monako je osvajač Evrokupa, napravili su potpuno novi tim za ovu sezonu. Angažovanjem igrača poput Motejunasa, Tomasa, pa Džejmsa dali su jasan znak...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.