Radonjić: Ima još dosta da se igra

Izvor: TV Arena Sport, 23.Dec.2015, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Ima još dosta da se igra

Dejan Radonjić, trener crvene zvezde, najavio je za naredne dane konkretnije informacije o odlascima i dolascima igrača.

Dan posle povratka iz Podgorice, Crvena zvezda Telekom priprema se za svoj poslednji ovogodišnji meč u hali Pionir, protiv Zadra, u četvrtak od 15.00 časova. Direktan prenos biće na Arena Sport 1 kanalu.

Najavljujući sutrašnju utakmicu, šef struke crveno-belih upitan >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << je da li je njegov tim ispunio kvotu "jadranskih" poraza za ovu sezonu.

"Mislim da ima još dosta da se igra. Ono što mi želimo je da izvučemo maksimum do kraja i da vidimo koja će to biti pozicija. Za tri i po - četiri meseca igra se plej-of i cilj je da tada budemo dobri. Sa koje pozicije - videćemo. Tu je 11 kola, tri ekipe koje se bore za prvo, drugo i treće mesto, neko je u boljoj, neko u lošijoj poziciji, ali mi želimo da izvučemo maksimum iz tih kola", rekao je Radonjić.

Predsednik kluba, Nebojša Čović, najavio je da će u narednom periodu stići i pojačanja. Poslednji rok za njihovo licenciranje se polako bliži, a Radonjić je o promenama u ekipi govorio u odgovoru na pitanje o odlasku Gala Mekela u Unikahu.

"Ne znam šta su objavile novine o njegovom odlasku... Mislim da ćemo posle prve faze takmičenja napraviti određene poteze i u narednim danima ćete biti upoznati sa svim tim stvarima", poručio je trener Zvezde.

O svim novostima iz sveta sporta informišite se na linku Sportske vesti

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.