Izvor: RTS, 24.Mar.2022, 05:35

Radonjić: Idemo u Berlin oslabljeni, ali daćemo sve od sebe

Idemo u Berlin značajno oslabljeni, ali daćemo sve od sebe, svesni činjenice da igramo protiv odličnog protivnika, rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić uoči meča protiv Albe u Berlinu.
Košarkaši Crvene zvezde igraju u petak u gostima protiv Albe, a Dejan Radonjić je svestan težine meča.

"U dobroj su formi, pokazali su tokom sezone da mogu da igraju na vrhunskom nivou, smatram da su jedan od boljih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mečeva odigrali protiv nas u Beogradu, kada su nas zasluženo pobedili", izjavio je Radonjić.
Zvezda do kraja Evrolige gostuje Albi, Bajernu i Žalgirisu i dočekuje Efes.
"Napravili smo do sada šta smo napravili, ja sam veoma zadovoljan. Imamo još četiri kola, tri na strani, poslednju utakmicu protiv prvaka Evrope, raspored nije baš dobar, a ima i drugih ekipa koji imaju svoje želje, rasporede. Idemo od meča do meča", istakao je Radonjić.
Utakmica između Albe i Crvene zvezde igra se u petak od 20 sati.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.