Radonjić: Godinu da završimo pobedom

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Dec.2013, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Godinu da završimo pobedom

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegova ekipa želi da završi kalendarsku godinu pobedom protiv Širokog, u Jadranskoj ligi.
(FOTO: Žurnal)
Široki je ekipa koja dugi niz godina beleži dobre rezultate i tako žele da nastave. Siguran sam da će dati sve od sebe, pokazali su da su dobar tim, posle iznenađujuće ubedljive pobede protiv Igokee. Želimo da kalendarsku godinu završimo uspešno i da pobedimo – rekao je Radonjić >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << na konferenciji za novinare u Beogradu.
Crvena zvezda u subotu od 17 sati u hali Pionir igra protiv Širokog, utakmicu 14. kola Jadranske lige. Zvezda je prva na tabeli sa 10 pobeda i tri poraza, dok Široki zauzima 12. mesto sa četiri pobede i devet poraza.
Zvezda je u prošlom kolu pobedila Cibonu sa 88:63, a Široki je pobedio Igokeu sa 78:50.
U prvom kolu regionalnog takmičenja Široki je pobedio Zvezdu sa 80:79.
Neočekivano smo izgubili od Širokog u gostima. Mnogo toga se promenilo u njihovom timu od tada, došlo je mnogo novih igrača, pa fizionomija tima nije ista. Oni su nedavno potpisali ugovor sa dobrim Amerikancem Džamarom Jangom – rekao je Radonjić.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Radonjić: "Pobeda za kraj godine"

Izvor: Sportske.net, 27.Dec.2013

Crvena zvezda Telekom svoj poslednji meč u ovoj sezoni igra protiv Širokog, a trener ove ekipe Dejan Radonjić obratio se medijima na konferenciji uoči ovog susreta.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.