Radonjić: Da što kompletniji odemo u Niš

Izvor: TV Arena Sport, 15.Feb.2016, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Da što kompletniji odemo u Niš

Trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić, rekao je da je zadovoljan igrom svog tima i pobedom nad Sutjeskom u 24. kolu ABA lige.

"Odigrali smo generalno dobar meč u drugom poluvremenu, a u prvom s manjim oscilacijama. Igrali smo sa 11 igrača i završili meč bez jednog plejmekera, što je za mene najupečatljiviji utisak. Sad treba da vidimo šta može da se napravi da što kompletniji odemo u Niš", rekao je Radonjić.

Zvezda je pobedila sa 96:67, >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << a Nikola Rebić je morao da izađe iz igre zbog jakog udarca koji je dobio. U četvrtak u Nišu počinje završni turnir Kupa Radivoja Koraća.

"Ništa nije ozbiljno sa Rebićem. Nekoliko kopči, ali će morati da propusti neki trening.

Stefan Jović je u takvom stanju kakvom je (povreda mišića), (Boriša) Simanić je u Kanadi (na košarkaškom kampu)", rekao je Radonjić o problemima u timu pred početak kupa. 

Sledećeg vikenda na programu su nadmetanja u nacionalnim kupovima. Kup Radivoja Koraća igra se u Nišu od 18. do 21. februara.

Na programu su mečevi:

Cetvrtfinale 1 Mega Leks - Konstantin

Cetvrtfinale 2 Partizan NIS - KK FMP

Cetvrtfinale 3 Metalac Farmakom - Borac Cacak

Cetvrtfinale 4 Crvena zvezda Telekom - KK Smederevo 1953

Obezbedite naš paket na vreme i pratite najbolje sportske emisije. 
Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.