Izvor: RTS, 18.Jun.2022, 09:29

Radonjić: Da nam se ne ponovi Mega

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da će od svojih igrača tražiti maksimalnu ozbiljnost i u drugom meču finala Superlige protiv FMP. Crveno-beli su poveli sa 1:0 u seriji ubedljivim trijumfom (110:71), a Radonić je istakao da želi da se serija završi posle dve utakmice.
Tim sa Malog Kalemegdana u polufinalu je igrao tri utakmice protiv Mege, što je scenario >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koji bi crnogorski stručnjak hteo da izbegne.

"Slavili smo i idemo sa 1:0 u sledeći meč. U ovim situacijama najbitnije je da napravimo dobar pristup i da ne dozvolimo da nam se desi kao situacija protiv Mege, da gubimo drugi meč", rekao je Radonjić.
On je izrazio očekivanje da će ekipa odreagovati dovoljno dobro, bez obzira što će biti bez Holinsa, i da će pobedom završiti sezonu.
"Bez obzira što smo veliki favoriti, želeli smo dobar pristup i pobedu. Bili smo katastrofalni u drugom meču protiv Mege, nadam se da se to neće ponoviti", izjavio je Radonjić.
Plejmejker aktuelnog šampiona Srbije i ABA lige Nikola Ivanović zadovoljan je ubedljivom pobedom.
"Odradili smo prvu utakmicu na kvalitetan način. Pristupili ozbiljno meču i rutinski slavili. Nadam se da ćemo imati isti pristup u Železniku i privesti sezonu kraju. Najvažnije je da sa Holinsom bude sve u redu.
Da sam igrao još bolje, opet ne bih bio zadovoljan. Ključno je davati sve od sebe", rekao je Ivanović.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.