Radonjić: Čvrstom, koncentrisanom i odgovornom igrom do pobede nad FMP-om

Izvor: Beta, 16.Jun.2022, 15:46

Radonjić: Čvrstom, koncentrisanom i odgovornom igrom do pobede nad FMP-om

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegov tim mora da odigra čvrsto, koncentrisano i odgovorno, kako bi upisali pobedu u prvoj utakmici finala Superlige Srbije."Ulazimo u samu završnicu sezone, i svu energiju koju imamo i koja nam je ostala moramo da usmerimo ka tome da odigramo čvrsto, skoncentrisano, odgovorno kako bi došli do uvodne pobede u ovom finalu", rekao je Radonjić, preneo je klupski sajt.Košarkaši Crvene zvezde dočekaće u petak ekipu FMP-a, u prvoj utakmici finala domaćeg prvenstva.Meč je na programu u 19.00 u hali "Aleksandar Nikolić", a ulaz na utakmicu je slobodan.Zvezdi će ovo biti 74. utakmica u sezoni, a kapiten Branko Lazić ističe da je ovo prilika da ekipa dodje do trećeg trofeja u sezoni (prethodno osvojili ABA ligu i Kup Srbije)."Sama činjenica da igramo utakmice za trofej od nas traži da pronadjemo sve rezerve i damo sve što imamo kako bi na najbolji način okončali ovu sezonu. Za početak, potrebno je da odbranimo domaći teren, za to je potrebno da odigramo čvrsto i odgovorno", zaključio je Lazić.Finalna serija Superlige Srbije igra se na dve pobede. Drugi meč je na programu u nedelju u Železniku (20.00).

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDA ŽELI TRIPLU KRUNU! Radonjić: Čvrstom, koncentrisanom i odgovornom igrom do pobede nad FMP-om

Izvor: Kurir, 16.Jun.2022

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegov tim mora da odigra čvrsto, koncentrisano i odgovorno, kako bi upisali pobedu u prvoj utakmici finala Superlige Srbije.

Nastavak na Kurir...

Ratnici nadigrali Boston za sedmi šampionski prsten

Izvor: RTS, 17.Jun.2022, 06:14

Košarkaši Golden stejta savladali su Boston sa 103:90 na gostovanju u šestoj utakmici velikog NBA finala i sa ukupnim skorom od 4:2 u pobedama osvojili šampionsku titulu u najjačoj košarkaškoj ligi sveta. Od samog početka meča Ratnici su preuzeli inicijativu i sigurnom igrom došli do...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.