Radonjić: Čestitke svima na istorijskoj pobedi, a posebno hvala navijačima

Izvor: Kurir, 30.Jan.2015, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Čestitke svima na istorijskoj pobedi, a posebno hvala navijačima

BEOGRAD - Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je za njegove mlade košarkaša večerašnja pobeda nad Albom u Top16 fazi Evrolige veoma značajna.

"Čestitke svima na ovoj istorijskoj pobedi u Top 16 fazi. Ova pobeda je mnogo značajna za sve nas. Za ovaj mlad tim je velika stvar, što je uspelo da dođe do prve pobede", rekao je Radonjić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Zvezda je u hali Pionir savladala Albu sa 86:69, u petom kolu Grupe E i tako zabeležila prvu pobedu u Top 16 fazi Evrolige.

"Generalno, utisak je da smo 40 minuta igrali odlično. Igrali smo odličnu odbranu kakvu bi uvek trebalo da igramo. Imali smo samopouzdanje, kvalitetan napad, stekli prednost koju smo do kraja održavali", kazao je Radonjić.

Zvezda je do pobede došla pred prepunom halom Pionir, a Radonjić je posebno pohvalio ambijent u toj dvorani.

"Ambijent je bio prelep, to smo i tražili, dodatni podsticaj da dođemo do ovoga što smo i uradili i došli do rezultata koji će ostati negde zapisan", kazao je Radonjić i dodao da mu je nebitno da li Zvezda domaće utakmice igra u Pioniru ili Areni, sve dok se pobeđuje.

Radonjić je ponovio da je sam plasman u Top 16 fazu izvanredan uspeh, s obzirom na mladost ekipe.

"Ovaj tim tek treba da se gradi i stiče ono što je potrebno kako bi ostvario ono što svi očekujemo od Zvezde, kako ove sezone, tako i u narednom periodu", dodao je trener crveno-belih.

Prema njegovim rečima, ekipa se nije opterećivala zbog četiri uzastopna poraza u Evroligi i da je pobeda nad ekipom Budućnosti u regionalnom takmičenju mnogo značila. Radonjić je kazao da Stefan Jović zbog manje povrede neće igrati u narednom susretu, protiv Solnoka u Jadranskoj ligi.

Zvezda će u sledećem kolu Evrolige u četvrtak dočekati litvanski Žalgiris.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radonjić: Istorijska pobeda

Izvor: Mondo, 30.Jan.2015

Trener crveno-belih zadovoljan jer se u meču protiv Albe ekipa vratila igri koja ju je krasila većim delom sezone...Dejan Radonjić na konferenciji za novinare posle pobede nad Albom je odavao utisak čoveka koji je sve vreme znao da će stvari doći na svoje mesto...Crvena zvezda Telekom već u prvom...

Nastavak na Mondo...

RADONJIĆ: Odigrali smo odličan meč. Jović povređen, preskače Solnok

Izvor: HotSport.rs, 30.Jan.2015

Crvena zvezda je u petom kolu Top 16 faze Evrolige upisala prvu pobedu, savladavši Albu sa 86:69, a trener Dejan Radonjić imao je razloga za zadovoljstvo.. . Kompletan tim je odigrao odlično.. – Čestitke svima na istorijskoj pobedi u Top16. Mislim da je to jako značajno za sve nas, za ovaj mladi...

Nastavak na HotSport.rs...

Kalinić: Sada će ići lakše

Izvor: B92, 30.Jan.2015

Krilni igrač Crvene zvezde Telekom Nikola Kalinić istakao je čvrstu odbranu i fizičku košarku kao ključne pobede nad Albom...Košarkaši Crvene zvezde deklasirali su nemački tim u Pioniru 86:69 i tako ostvarili prvu pobedu Top 16 fazi Evrolige..."Sigurno da je sada lakše kada smo probili led,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.