Radonjić: Arena stvara divan osećaj

Izvor: Vesti-online.com, 12.Nov.2014, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Arena stvara divan osećaj

Širom Evrope priča se o atmosferi koju stvaraju "delije". Mečevi u "Kombank areni" predstavljaju pravi spektakl, a igranje u takvom ambijentu i svoje utiske preneo je trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić na svom prvom Evroliginom blogu.

Zadivljen navijačima: Dejan Radonjić

 

"Divan je osećaj igrati pred fantastičnom podrškom naših navijača, naročito pred 20 hiljada njih u "Kombank areni". Međutim trener i igrač su u različitoj poziciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << čak i toj situaciji. Kao igrač, imao sam prilike da igram u sjajnom ambijentu, uzavreloj atmosferi, doduše ne u ovakvoj kakvu prave navijači Zvezde, ali znam kakav osećaj imaju moji igrači nekoliko dana pred utakmicu i kada dođe trenutak da treba da istrče na parket u meču u kom smo domaćini. Međutim, za trenera fokus je na drugim stvarima – pripremiti tim na najbolji način za utakmicu, i spremiti igrače za taj specifičan ambijent u kojem igramo mečeve kao domaćini", objašnjava Radonjić i dodaje:

 

"Dok pokušava da taj ambijent i tu podršku iskoristi kao prednost, trener takođe mora da bude siguran da ta atmosfera ne postane problem za igrače i da taj teret koji sa svim tim prirodno dolazi na terenu ne proizvede suprotan efekat od onog što želimo".

 

Kompletan blog stratega crveno-belih možete pročitati OVDE.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Radonjić: Podrška i ljubav navijača je nešto što igračima ponavljamo od prvog dana

Izvor: Sportal.rs, 12.Nov.2014

O atmosferi koju stvaraju navijači Crvene zvezde i ambijentu u kome se igraju mečevi crveno-belih u "Kombank areni" mnogo se priča i piše širom Evrope. Svi se slažu u jednom – Zvezdine utakmice su pravi spektakl. Igranje u takvoj atmosferi bez svake sumnje dovodi do velikog pražnjenja kod igrača,...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.