Radnik sa Zvezdom dva puta u četiri dana - prvi duel u subotu

Izvor: JužneVesti.com, 15.Apr.2021, 18:15

Radnik sa Zvezdom dva puta u četiri dana - prvi duel u subotu

Prvi susret, od dva koja će međusobno igrati u kratkom periodu, fudbaleri Radnika iz Surdulice i Crvene zvezde odigraće u Beogradu u 32. kolu Superlige. Ove dve ekipe će, nakon prvenstvenog susreta zakazanog za subotu 17. aprila na stadionu „Rajko Mitić“, odmeriti snage i u sredu, 21. aprila na istom mestu, u polufinalu Kupa Srbije.

Crvena zvezda i Radnik započinju "dvomeč" >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u subotu, a Surduličanima će ovo biti odlična priprema da se protiv istog rivala okušaju samo nekoliko dana pre polufinala Kupa. Radnik u Beograd odlazi nakon poraza na svom terenu od Metalca u prethodnoj rundi, kada je bilo 2:1 za goste iz Gornjeg Milanovca. Pre toga, Surduličani su vezali dva trijumfa, kada su bili bolji od Bačke i Zlatibora.

Ovo će biti i odlična prilika da se najbolji strelac lige Milan Makarić pokaže na velikoj sceni i potvrdi formu i kvalitet koji je pokazao do sada.

Sa druge strane, tim Dejana Stankovića favorit je u predstojećem okršaju. Crvena zvezda je, nakon pobede u "večitom derbiju", te slavlja u Ivanjici, jednom rukom već zgrabila šampionski pehar, ali nema sumnje da će joj ovaj susret služiti kao dobra priprema za ono što se očekuje u sredu. Tada će jedan meč dati putnika u finale najmasovnijeg takmičenja.

Radnik i Zvezda poslednji put su igrali 1. novembra u Surdulici, a beogradski tim je slavio sa 4:1. U Beogradu su poslednji meč crveno-beli dobili identičnim

rezultatom.

Utakmica 32. kola Superlige na programu je u subotu, 17. aprila od 19 sati na stadionu „Rajko Mitić“.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RADNIK PRED VELIKIM IZAZOVOM: Dve utakmice u četiri dana sa šampionom Srbije!

Izvor: HotSport.rs, 16.Apr.2021, 13:07

Dve utakmice za redom protiv aktuelnog lidera na tabeli Radnik odigrava u naredna četiri dana. Obe utakmice igraju se u Beogradu, na stadionu „Rajko Mitić“, a prvi susret fudbaleri Radnika i Crvene zvezde odigraće u okviru 32. kola Superlige Srbije. Ove dve ekipe će, nakon prvenstvenog susreta...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.