Radnik - Crvena zvezda

Izvor: RTS, 16.Avg.2015, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik - Crvena zvezda

Po prvi put u Surdulici će nastupati najtrofejniji srpski klub - Crvena zvezda, koji će gostovati fudbalerima Radnika. Utakmica u Surdulici igraće se u nedelju od 17.00.

Ekipa Radnika u Super ligi Srbije igra svoju debitantsku sezonu, a treba istaći da je tim iz Surdulice poslednji put na svom terenu poražen u aprilu 2014. godine.
Radnik je ove sezone pred domaćom publikom remizirao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa Vojvodinom 2:2, a pobedio je čačanski Borac s 1:0, tako da tim Miodraga Božovića neće imati lak zadatak.
Zvezda je posle lošeg početka sezone i nekoliko burnih dana počela da se stabilizuje. Crveno-beli su i dalje jedini neporaženi klub u najjačem srpskom takmičenju ove sezone, ali zauzimaju drugu poziciju sa 11 bodova.
Oni su u prethodna dva kola trijumfovali posle preokreta nad ekipama Voždovca i Čukaričkog, pa je sigurno da u Surdulicu putuju u znatno boljem raspoloženju.
Utakmica u Surdulici igraće se u nedelju od 17.00.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Radnik - Crvena zvezda 0:0 (prvo poluvreme)

Izvor: RTS, 16.Avg.2015

Po prvi put u Surdulici će nastupati najtrofejniji srpski klub - Crvena zvezda, koji gostuje fudbalerima Radnika. . 17.00 - Počeo meč u Surdulici između domaćeg Radnika i Crvene zvezde. Takođe počeli i mečevi Javor...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.