Izvor: MozzartSport.com, 19.Jun.2021, 14:17

Radnički u ofanzivi: Potpisao i Duronjić

Na Čair stigao i doskorašnji ofanzivac TSC-a

Radnički je nastavio sa aktivnostima u letnjem prelaznom roku. Na veliko zadovoljstvo trenera Nenada Lalatovića. Posle Damira Kahrimana, Nikole Vujadinovića, Vukadina Vukadinovića Aleksandra Pejovića, ugovor sa niškim klubom potpisao je Borko Duronjič.

U pitanju je talentovani napadač, koji je prethodne dve sezone nastupao za TSC iz Bačke Topole i u tom klubu stekao punu afirmaciju. Pre toga je igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Voždovac i OFK Beograd. A dugo bgodina bio je član omladinskih selekcija Crvene zvezde.

„Moji prvi utisci o Radničkom su sjajni. Došao sam u veliki klub i veoma sam srećan zbog toga. Prilikom pregovora su mi predočene visoke ambicije kluba i nije mi bilo teško da donesem odluku da dođem u Niš. Veliko mi je zadovoljstvo što ću imati priliku da radim sa trenerom Nenadom Lalatovićem. On je poznat kao neko ko izvlači maksimum iz svakog igrača i očekujem da ovde značajno napredujem kao fudbaler. Volim njegov stil, volim njegov odnos prema igračima i verujem da je pred nama izuzetan period. Daću svoj maksimum da se nametnem na pripremama i da kada počne sezona maksimalmno pomognem ekipi da ostvari ciljeve“, rekao je Duronjić.

Ugovor sa Radničkim produžio je i Aleksandar Kovačević.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.